Hva er vel bedre enn å kombinere én lidenskap med en annen? Om du har to helt forskjellige hobbyer eller du så gjerne skulle gjort begge to samtidig, så finnes det heldigvis en løsning på dette. Eller faktisk finnes det to! Du kan enten ta med deg mobilen eller nettbrettet ut på fisketur og spille på Norsk Casino cashback, eller du kan spille på en spilleautomat med fiske som tema! Tenk å sitte der med en helt fantastisk spilleautomat som bobler over av fiskelykke, med herlig grafikk og spennende tema! Det som er enda bedre er at du i tillegg ofte får herlige bonuser og gratisspinn også, hvilket øker spillopplevelsen betraktelig. Og det aller beste med dette er at du slipper å nærmest løfte en finger. I tillegg får du tilgang til disse spillene via mobile enheter også, så du kan praktisk talt spille hvor du vil – forutsatt at du har internett.

Lucky Angler

Her er vi helt tydelig i et eller annet kaldt land, og fiskene lever under isen. Lucky Angler er én automat levert av selveste NetEnt – én av de aller beste leverandørene når det kommer til slikt. Her blir du møtt med klassiske animasjoner som befinner seg under havoverflaten, og du ser den verdenen du elsker fra ett helt nytt perspektiv. Denne automaten har fem hjul og femten gevinstlinjer, og det lønner seg å spille med alle gevinstlinjene slik at du øker vinnersjansene dine. Symbolene som bokstaver og tall er helt frosne, hvilket understreker at vi her er på fisketur på vinters tid. Dette er den eneste isfisketuren du kan dra på, der du kan være varm og komfortabel, og du i tillegg har muligheten til å fiske opp litt gull fra havbunnen. Ved hjelp av enten Sticky Wilds, scatter symbol eller gratisspinn, er mulighetene dine gode her. Det beste med automaten er dog at du kan vinne begge veier, altså ikke bare fra venstre til høyre som på mange andre automater – noe som definitivt øker vinnersjansene dine.

Alaskan Fishing

Kom deg ut i villmarka med Alaskan Fishing fra Microgaming – en svært anerkjent aktør i spillmarkedet, som leverer kvalitetsspill. Har du alltid drømt om å dra til Alaska for å se den flotte naturen og det rike dyrelivet? Det du kanskje ikke har tenkt på, er at du kan få en liten smakebit rett fra stua di med denne fantastiske spilleautomaten. Med symboler som grizzlybjørner, ørner og fiskebåter er det ikke vanskelig å forstå hvor i verden man befinner seg. Automaten har også stablede wild symbol i form av spillets egen logo, noe som gjør at du raskere, og på en mye morsommere måte, kan vinne stort. Her er det også ett bonusspill, som går ut på fluefiske. Dette får du tilgang til dersom symbolet av den glade fiskeren kommer på det første og femte hjulet samtidig. I bonusrunden får du multiplikatorer fra x2 helt opptil x15.